Bel Chris en Kenneth:   0475 59 99 45

PROJECT

HQ Huurland in Deinze

Business - Kantoorinrichting

    Het nieuwe hoofdkwartier van Huurland bevindt zich in Deinze en werd ingericht in functie van de groei van het verhuurbedrijf. Naast de opslag van machines werden ruimtes gecreëerd voor bureau’s, een bedrijfsrestaurant, vergaderzalen en evenementen. Huurland heeft zo de mogelijkheid om het personeel samen te brengen en klanten uitstekend te servicen. Het uitzicht op het waterbekken en natuurgebied van De Prijkels, geeft dit interieur ongetwijfeld een extra dimensie.

    De kantoorinrichting maakt gebruik van de ruwe structuur van de nieuwbouw en krijgt door een houten afwerking een warme uitstraling. Al is een goede kantoorinrichting niet alleen esthetisch maar ook functioneel, duurzaam én futureproof. Zo werd onder andere voldaan aan alle eisen op vlak van brandveiligheid en akoestiek en is gedacht aan de indeling van de ruimtes. De gelijkvloerse verdieping kreeg een mobiele akoestische wand die de ruimte snel scheidt in twee aparte ruimtes. Ook in de bureauruimtes staat het comfort van de werknemers centraal en werd gekozen voor een ergonomische inrichting. Bij de keuze van de vloeren werd dan weer rekening gehouden met het verschil tussen circulatiezones en werkruimtes in functie van duurzaamheid, akoestiek en onderhoud.


    Fotografie: Moos Photography

     

    Advies nodig voor de inrichting van uw kantoren? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.