Bel Chris en Kenneth:   0475 59 99 45

WONEN
uw partner voor interieurinrichting

INTERIEURINRICHTING VOOR UW BEDRIJF? ONTDEK HIER MEER
 

Het interieur van uw dromen?

Verkiest u een scandinavisch, landelijk, klassiek, modern of industrieel interieur? Bij reverence kunt u terecht voor alle interieurstijlen. Een exclusief, minimalistisch of zwart wit interieur? Wij vertrekken van uw wensen en creëren interieurconcepten op maat.

Krijg interieuradvies op maat


Nood aan een binnenhuisarchitect voor uw interieurrenovatie, totaalinrichting van een nieuwbouwproject of vrijblijvend interieuradvies voor één specifieke ruimte? Wij voorzien uw villa, herenhuis, loft, appartement, studio, bijgebouw of poolhouse van het gepaste interieurdesign. Van woonkamer tot badkamer, slaapkamer, keuken, zolder, inkomhal, toilet…

Ontwerp, coördinatie en realisatie van interieurprojecten van a tot z.

Voor een projectleider met veel ervaring en vakkennis bent u bij ons aan het juist adres. Met een uitgebreid netwerk van aannemers zetten we onze interieurontwerpen om naar knappe realisaties met maatwerkmeubilair en een kwalitatieve afwerking. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

"Wij creëren een passende sfeer voor uw nieuw interieur en optimaliseren de functionaliteit van de ruimte door er een nieuw design aan te geven."

Waarom kiezen voor reverence?

Zorgeloos.

Wij bieden u een verbouwingsperiode zonder zorgen, van ontwerp tot uitvoering.
Vertrouw uw interieurinrichting in alle rust toe aan reverence en kijk uit naar het kwalitatieve eindresultaat.

Snelle realisatie.

Kleine en grote verbouwingen, voeren wij uit in een heel korte periode. Wij toveren uw interieur ideeën om in prachtige ontwerpen en realisaties.

Win-win-win.

 Een transparante budgetopvolging, goede prijs-kwaliteitverhouding en het terugverdieneffect zijn dé voordelen van een samenwerking met reverence. U bespaart kosten door een professionele, efficiënte en snelle realisatie van uw interieurproject.

Focus op uw wensen.

Kies op welke diensten u beroep doet in functie van uw interieurproject.

Kwaliteit, vakkennis en ervaring.

Verkiest u een uniek concept met een kwalitatieve afwerking? Wij ontwerpen uiteenlopende concepten voor interieurinrichtingen op maat van de klant.
Met een passie voor interieur en een uitgebreid netwerk van professionele aannemers, bent u verzekerd van een geslaagd resultaat.

Een duidelijk plan van aanpak en open communicatie.

Open communciatie is cruciaal. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u de juiste beslissingen maken met uw projectleider als contactpersoon.

Contacteer ons

Op zoek naar een interieurarchitect, binnenhuisarchitect, ontwerpbureau, interieuradviseur, interieurvormgever of interieurstylist voor uw project? Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak?

Aarzel niet om onderstaand formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.