Bel Chris en Kenneth:   0475 59 99 45

PROJECT

Privé G. In Kruishoutem

Privé - Bijgebouw

  Voor de renovatie van dit bijgebouw deed een gezin uit Kruishoutem beroep op COORDINATED. De prachtige ruimte met uitzicht op een weide met paarden werd tot voor deze renovatie amper benut. Het moest een plek worden om te gezellig samen te zijn, tot rust te komen of gefocust te werken.

  Bij het binnenkomen voel je meteen de juiste sfeer. De open leefruimte is uitnodigend door de landelijke inrichting en voelt warm aan. De zithoek, eetplaats, keuken en bureauruimte zijn verbonden maar toch voldoende gescheiden om een plekje te bieden aan elk gezinslid. Zo zijn de gefineerde balken aan de bureauruimte de ideale room divider zonder te bruskeren.

  De grote ruimte is ingericht met aandacht voor de juiste verhoudingen, materialen en objecten. Een belangrijke factor in de sfeerbepaling van deze woning is de verlichting. Het directe & indirecte licht is perfect geïntegreerd in alle ruimtes, net als de cirkelvormige designverlichting in de zithoek en pendelarmatuur boven de eettafel. Met de mortex afwerking krijgen de keuken en zithoek er een prachtige textuur bij die bovendien duurzaam en waterdicht is. Het geeft de inrichting net dat tikkeltje extra persoonlijkheid.

  Fotografie: Moos Photography
   

  Advies nodig voor het interieur van uw leefruimte? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.